Akcja degustacja: Kolacja Degustacyjna w Świnoujściu
Wyjątkowy dzień, wyjątkowa pora… Wyjątkowa kolacja! 13 listopada w hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu odbyła się niezapomniana kolacja degustacyjna, którą razem z partnerami zorganizowaliśmy dla naszych Klientów.
Tego wieczoru ugościliśmy 100 osób – przedstawicieli branży gastronomicznej, naszych klientów oraz partnerów biznesowych. Kolacja była doskonałą okazją, by zasmakować wyrafinowanych połączeń smakowych, które powstały z pasji i doświadczenia najlepszych szefów kuchni. Kulinarne show poprowadził nasz Doradca kulinarny Kamil Awłas, któremu towarzyszyli: Przemysław Kaczmarek z Unilever Food Solutions oraz Paweł Szatkowski, szef kuchni Radisson Blu Resort, wraz ze swoim utalentowanym zespołem.
W menu wydarzenia znalazły się takie dania jak: japoński tatar, polik wołowy czy capucino z grzybów. Danie główne stanowił konfitowany dobosz w maśle oraz młody francuski kogut. Na deser zaserwowano ptysie z kruszonką i musem z palonej czekolady, panna cottę makową oraz karmelizowane migdały – prawdziwą ucztę dla podniebienia.
W szczególności chcielibyśmy podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do realizacji tego wyjątkowego wydarzenia. Dziękujemy firmom Unilever Food Solutions i Klimatex, Winnicy Drzewce, Browarowi Cieszyn, Grupie Nałęczów Zdrój oraz Radisson Blu Resort Świnoujście za wspaniałą współpracę
To był dzień pełen smaków w jednym z najpiękniejszych nadmorskich zakątków Polski!