Bocuse d’Or Smakowity news!
Z nieskrywaną satysfakcją spieszymy Was poinformować, że w roli złotego partnera wspieramy polską ekipę w konkursie Bocuse d’Or!
Team Poland Bocuse d’Or Europe 2024 w składzie Kamil Tłuczek (candidate), Patrycja Szczepaniak (commis), Ernest Jagodziński (coach), Adam Chrząstowski (jury member), Dorota Karwacka (promotion team manager) jest w fazie ostatnich przygotowań do europejskiego finału w norweskim Trondheim.
Trudno w świecie kulinariów o bardziej prestiżowe wydarzenie niż Bocuse d’Or. To właśnie tu najnowsze trendy spotykają się z młodością, kreatywnością, perfekcyjną techniką i doskonałą znajomością kulinarnych klasyków… Wszystkiemu towarzyszy topowa jakość składników, która i dla nas zawsze jest priorytetem!
Możliwość wspierania i promowania inicjatywy, dzięki której polski talent kulinarny ma okazję zabłysnąć na europejskiej, a być może i światowej, scenie to dla nas zaszczyt.Trzymajcie z nami kciuki za naszą drużynę, bo będzie się działo!
Na zdjęciu Prezes Zarządu Chefs Culinar Lucyna Lütje oraz Prezes Zarządu Bocuse d'Or Poland Jacek Krawczyk finalizujący nawiązanie współpracy.