Konferencja Made FOR Restaurant
Rekordowa frekwencja i niesamowita atmosfera! Ponad 500 restauratorów i liderów branży gastro z całej Polski spotkało się w ramach konferencji Made FOR Restaurant „SOS dla Gastronomii. Skuteczność biznesowa” pod honorowym patronatem Prezydenta miasta stołecznego Warszawy Rafała Trzaskowskiego. Ponownie mieliśmy przyjemność być partnerem strategicznym tego wydarzenia!
Ogromna dawka wiedzy merytorycznej, panele dyskusyjne, spotkania z ekspertami z branży gastronomicznej, restauratorami i najlepszymi Szefami Kuchni. Było kreatywnie i przyszłościowo. A wszystko okraszone przepysznym jedzeniem – między innymi soczystym tatarem z wołowiny Flanders Beef wykonanym przez naszego Doradcę Kulinarnego Adama Ciupkę. Poznaliśmy też TOP 50 Restauratorów FORBES & FOR 2023 i tych uznanych przez Made FOR Restaurant za najskuteczniejszych. Gratulujemy!
Oto co do powiedzenia na temat eventu miała Agnieszka Małkiewicz, organizatorka Made FOR Restaurant i Prezes Zarządu FOR Solutions: „(…) 10 godzin doświadczeń i trendów kulinarnych, twardych dyskusji, analiz finansowych, rozwiązań digitalowych, inspiracji i warsztatów biznesowych, których celem jest podkręcenie tempa rozwoju polskich restauracji.”
Jedno jest pewne – takie spotkania naprawdę mają sens!