„Kulinarne Przełomy od Tradycji do Finezji” – wyjątkowe spotkanie w Zamościu
Wiosenny cykl spotkań z naszymi klientami otworzyliśmy wydarzeniem „Kulinarne Przełomy od Tradycji do Finezji” w wyjątkowej scenerii Hotelu Koronnego w Zamościu! To inspirujące wydarzenie połączyło degustację, networking i prezentacje branżowe.
Uczestnicy mogli spróbować menu degustacyjnego łączącego tradycyjne smaki z kuchnią roślinną, przygotowanego przez ekspertów kulinarnych:
- Przystawka rybna/wege – Łukasz Kostrzewski i Gerard Rytter
- Przystawka mięsna/wege – Emil Dziubak i Tomasz Kupian
- Danie główne rybne/wege – Tomasz Nakonieczny i Kamil Tłuczek
- Danie główne mięsne/wege – Damian Nowakowski i Kamil Kwiek
- Deser – Jakub Rak i Marcin Sikora
Nasi Klienci mieli okazję spotkać się z ponad 40 dostawcami, testować produkty i wymieniać się doświadczeniami. Podczas spotkania nasi Goście mieli też okazję wysłuchać wystąpienia kupca kategorii mięso – Artura Bieleckiego – a później porozmawiać z nim osobiście i wymienić się doświadczeniami.
Dziękujemy wszystkim Partnerom i uczestnikom za wspólne tworzenie tego wydarzenia!