Spotkanie profesjonalistów
Z inspiratorską iskrą przyjęliśmy w naszych progach Szefów kuchni sieci hoteli Radisson. W ramach panelu pokazowego Doradcy naszego Chefs Atelier pod kierownictwem Michała Karadżowa i przy współpracy przedstawicieli naszych Dostawców zaserwowali gościom przekrojowe menu wiosna-lato 2024: przystawki, dania mięsne, rybne i wege oraz desery. Inspirująca degustacja to jednak nie wszystko – Chefowie odpowiedzialni za kulinarny wizerunek hoteli Radisson zwiedzili również nasz magazyn i spotkali się z Działem Transportu.
Obecność w życiu międzynarodowej sieci to dla nas wielka satysfakcja. Dziękujemy gościom za to, że znaleźli czas na wizytę w Wiskitkach, a naszym nieocenionym Partnerom – Barbara Décor, Develey, Hug, La Lorraine, Monini, Purena, Skarby Serowara, Traiteur de Paris, Violife – za pomoc w organizacji spotkania.