Szkolimy się dla Was: ryby i owoce morza
Nie jest tajemnicą, że od zawsze pasjonuje nas kuchnia inspirowana skarbami morza. W ostatnich dniach października całe morze wiedzy i możliwości kulinarnych wlało się do naszych przestrzeni wykładowych i naszego Chefs Atelier w ramach spotkania z cyklu Szkolimy się dla Was przygotowanego dla naszych sił sprzedażowych.
W Chefs Culinar profesjonalizm to rzecz nadrzędna. Musimy mieć pełną wiedzę na temat każdego produktu z naszej oferty, być na bieżąco z nowościami i trendami oraz biegle przekładać je na praktykę. Tym razem zadbaliśmy o kompetencje naszych Doradców Klienta w temacie ryb i owoców morza.
Kupiec Kategorii Kamil Semeniuk, Doradca Kulinarny Kamil Awłas i przedstawiciele naszych wyspecjalizowanych Partnerów handlowych przekrojowo przedstawili bogaty asortyment oraz zdradzili sposoby produkcji i pakowania, a także czynniki wpływające na cenę produktu. W części warsztatowej niezawodny team Doradców Kulinarnych przybliżał słuchaczom cechy charakterystyczne poszczególnych produktów, ich pochodzenie, metody obróbki i oczywiście niezliczone pomysły kulinarne z ich wykorzystaniem. Nie mogło zabraknąć degustacji – smak i aromat mówią o produkcie najwięcej!
Gorąco dziękujemy naszym nieocenionym Partnerom za zaangażowane wsparcie w organizacji wydarzenia.