wstecz

Sztuka smaku i serwisu. Kraków pełen kulinarnych inspiracji

9 kwietnia stolica Małopolski zgromadziła pasjonatów i specjalistów branży HoReCa na wyjątkowych warsztatach. Uczestnicy zgłębiali wspólnie sztukę kulinarną i zebrali cenną wiedzę biznesową.

Z uczestnikami spotkaliśmy się w nowoczesnym CFK_13 – Centrum Konferencyjnym Fabryczna, które już od rana wypełniało się smakowitymi zapachami! Podczas wydarzenia goście mogli podziwiać spektakularne pokazy live cooking w wykonaniu Doradców Kulinarnych i ambasadorów naszych Partnerów. Na talerzach pojawiły się wykwintne dania, takie jak terrina z golonki z galaretką z buraka, wędzoną słoniną i żelem morelowym z yuzu, jesiotr confit ze szparagami zielonymi i belugą, comber z jelenia sous vide z puree z topinamburu i palonym orzechem oraz gyoza z sałatką wakame.

Rozbudzaliśmy nie tylko zmysły, ale i głód wiedzy: wydarzeniu towarzyszyły inspirujące panele dyskusyjne, podczas których Eksperci poruszyli najgorętsze tematy branży HoReCa. Ważnym punktem programu była także strefa targowa, gdzie ponad 50 wystawców zaprezentowało swoją ofertę, a goście mogli porozmawiać bezpośrednio z dostawcami i wypróbować najnowsze produkty.

Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w warsztatach, teamowi organizacyjnemu Chefs Culinar i naszym Partnerom za niezastąpione wsparcie. To wydarzenie było możliwe dzięki Wam!

Przeżyjmy to jeszcze raz – zobaczcie relację z warsztatów poniżej!