Warsztaty kulinarne "Mięsa premium"
17 sierpnia 2021 r. u jednego z naszych wspaniałych klientów, w malowniczo położonej Restauracji Między Deskami w Tomaszkowie koło Olsztyna, odbyły się pierwsze z cyklu warsztaty kulinarne poświęcone mięsom premium naszych marek własnych BEEF CULINAR oraz MEISTERFRISCH.
BEEF CULINAR to długo dojrzewająca argentyńska wołowina klasy premium z ras Angus i Hereford, natomiast MEISTERFRISCH to wołowina pochodząca od starannie wyselekcjonowanych jałówek z niemieckich hodowli przyjaznych zwierzętom.
Jak mówi nasz kupiec kategorii, Artur Bielecki, to mięso kontrolowane przez nasz dział jakości na każdym etapie produkcji jest gwarancją niesamowitych doznań kulinarnych.
Mogli się o tym przekonać zaproszeni goście, dla których nasi niezastąpieni doradcy kulinarni – Adam Ciupka i Krzysztof Kowalczyk – oraz znakomity szef kuchni Restauracji Między Deskami Łukasz Karpiński, przygotowali niesamowite przysmaki. Goście poznali też sekrety ich przyrządzania.