Wiosenna podróż kulinarna z Chefs Culinar
Przeżyjmy to jeszcze raz! Wiosenna podróż kulinarna z Chefs Culinar – nasze długo wyczekiwane wydarzenie na Dolnym Śląsku!
Dużo serca, dużo wysiłku, fantastyczny efekt – tak można je podsumować! Na Gości czekało wiele smaków, aromatów i inspiracji.
W ramach wydarzenia w Q Hotel - Sieć Nowoczesnych Hoteli nasi Goście mieli okazję wziąć udział w live cooking zorganizowanym przez fenomenalny zespół Chefs Atelier by Chefs Culinar oraz naszych niezawodnych Partnerów: Unilever Food Solutions Polska, Develey, Debic, Violife Professional PL.
Stoły zapełniły zjawiskowe smaki! Królował antrykot cielęcy z tortelacci, jeleń z batatem, rokitnikiem, bursztynem i jarzębiną, a także łosoś z groszkiem i dzikim brokułem. Oczywiście każdej potrawie towarzyszyły ożywcze, wiosenne smaki warzyw. Rolę przystawek spełniły dwa dania: cukinia z pomidorem, edamame, ogórkiem oraz papierem ryżowym, a także żołądki gęsie w towarzystwie grzybów, okry i cebuli. Pojawiła się także pozycja wegańska – intrygujące zestawienie bakłażana, jogurtu, mięty, fety, boczniaka, pomidora i cukinii. Ucztę zwieńczył cudowny deser z czekoladą, śmietaną, orzechami i wiśniami. Coś pysznego!
Nie zabrakło też degustacji oraz minitargów zorganizowanych we współpracy z naszymi Partnerami! Goście poznali szeroką ofertę oraz jakość produktów świadczonych przez naszych dostawców:
Animex – Morliny, Aviko Polska, Barbara Luijckx, Bell Polska, Debic, Develey, Drobimex, Fanex, Froneri Polska, KOMPLET Polska, Limpol – Vera, Las Kalisz, Monini, MOWI, Oerlemans Foods, Panesco - La Lorraine, Perino, Purena, Richmont Tea, Siejemy, Spomlek - Skarby Serowara, Thomas Henry, Unilever Food Solutions Polska, Upfield - Violife, Voigt.
To dzięki Wam wszystko wyszło tak cudownie.
Dziękujemy za świetnie spędzony czas, nie możemy doczekać się przyszłych wydarzeń!