Wiosenny rozkwit smaków. Rozpoczęliśmy sezon wrocławskimi targami.
To były emocje! Trwające dwa dni targi w stolicy Dolnego Śląska wypełnione kulinarnymi inspiracjami, świeżymi smakami i nowymi trendami przyciągnęły łącznie ponad 1200 odwiedzających.
Goście mieli okazję zapoznać się z nowinkami produktowymi, sezonowymi trendami i osobiście porozmawiać z ponad 80 wystawcami, którzy serwowali na bieżąco degustacyjne przysmaki! W wydarzeniu wzięli też udział nasi niezastąpieni Doradcy Kulinarni i Szefowie kuchni naszych Partnerów, którzy zaprezentowali swoje umiejętności w trakcie emocjonujących pokazów live cookingu. Nie zabrakło części edukacyjnej – w trakcie paneli dyskusyjnych z Ekspertami goście poszerzyli swoją wiedzę na temat branży HoReCa od kuchni. Jednym słowem, było wyśmienicie!
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w wydarzeniu, teamowi organizacyjnemu Chefs Culinar oraz naszym Partnerom za współpracę i wsparcie! To dzięki Wam to wydarzenie okazało się tak dużym sukcesem. Do zobaczenia!